Als we een ding weten van de Terschellinger ondernemers, dan is het dat ze zelf ook pioniers zijn en snel ruimte en mogelijkheden zien voor nieuwe dingen en niet bang zijn om te experimenteren. Dat past bij deze zilte groenten. Ga de uitdaging aan in de keuken van je restaurant en zet zilte groenten van Terschelling op je menukaart! Hiermee bied je je gast iets anders dan anders en laat je zien dat je met duurzaam geteelde gewassen werkt van eigen zilte bodem. Een heerlijke eilandervaring!
Je kunt van zilte groenten genieten bij onderstaande (horeca)ondernemers:
Daarnaast is ook het tijdschrift voor de echte tuin- en groenteliefhebber donateur:
Ook geïnteresseerd? We gaan graag met je op bezoek bij onze productietuin op Lies of nemen in het seizoen een eerste proefmand voor je mee naar je keuken. Er is van alles mogelijk, we bespreken graag wat we je vanaf kunnen leveren en in welke periode. Neem contact met ons op via info@deziltesmaak.nl.